About the Kuiper IF

About the Kuiper IF

De Marieholm IF is een zeewaardig zeiljacht van 8 meter lengte met een tijdloos klassiek design. Het ontwerp staat bekend als betrouwbaar, stabiel en single-handed te zeilen.

De Kuiper IF is de originele IF, maar gemoderniseerd en herbouwd als nieuw. Wij hebben een open en ruimtelijk interieur in de modern Scandinavische interieurstijl ontwikkeld met lichte, neutrale kleurtinten zodat het er strak en stijlvol uitziet met veel oog voor detail. De gekozen materialen en kleurstelling moesten bij de Zweedse oorsprong van de IF passen waarbij eenvoud, sfeer en functionaliteit belangrijke kernwaarden zijn.

Interieur "Scandinavische stijl"style"

Kenmerkend voor Kuiper-IF is een nieuw ontworpen modern interieur met lichte, neutrale kleurtinten en een praktisch ingerichte kajuit waar we de ruimte zo efficiƫnt mogelijk hebben ingericht. Na renovatie en modernisering ontstaat een vernieuwd jacht, dat voldoet aan de eisen en stijl van nu, met respect voor de Zweedse afkomst.
Read more

Vernieuwd exterieur

Ontdek het exterieur van de Kuiper IF. De IF boot is met haar tijdloze klassieke lijnen een prachtige verschijning op het water. We behouden wat nog goed is en voegen nieuwe technologie en comfort toe om het geschikt te maken voor de 21e eeuw.
READ MORE

Duurzaamheid

The Marieholm IF boat is incredibly long-lived, with many original IF boats that are still active today, owned by proud IF sailers who enjoy them both for racing and cruising. Breathing new life into an existing IF sailing boat upholds this philosophy rather than it just being discarded.
Read more